Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

book_banner .jpg

Könyvek

 
az_elveszett_betuk_HU.png

AZ ELVESZETT BETÜK

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy süni. A süni boldogan élt a barlangjában az erdő szélén. A süni legjobb barátja a pillangó volt. Napközben mindig együtt játszottak a mezőn. Egy napon arra jár a nyuszi, hogy meghívja őket a szülinapi bulijára. De mielőtt a meghívót elolvashatták volna a meghívót egy huncut szellő szétszaggatta darabjaira és szétszórta azokat a mezőn.

Gyere, tarts a sünivel és a pillangóval, hogy együtt találjuk meg a meghívó elveszett betűit…

 

Mimmi_HU.png


NIKI MESE: MIMMI, A CSILLÁM UNIKORNIS


Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy tündér, akit Lillinek hívtak. Lilli boldogan élt a varázserdő közepén. 
Lillinek nagyon sok barátja volt. De az összes közt a legkedvesebb barátja Mimmi volt, a csillám unikornis. Lilli és Mimmi minden nap együtt játszottak a varázserdőben.
Egy napon Lilli nem találta Mimmit. Mimmi eltűnt…

Csatlakozz Lillihez kalandjai során miközben Mimmit keresi. Miután a barátok végre újra egymásra találnak, egy újabb kihívással kell szembenézniük -  Mimmi csillámai eltűntek! Kíváncsi vagy rá mi történhetett? Szeretnéd megtudni, hogy vajon újra megtalálják-e a csillámokat?
 
A könyv kezdő olvasók számára készült. Gyere, tanulj olvasni  Mimmi-vel és Lillivel, miközben a kalandjaikat követed. Teszteld a tudásodat és a memóriád a könyv végén található kérdésekkel. 

 

book_igel_HU.png


JÁZMIN MESE: A CSÍKOS KESZTYŰS SÜNI

Ebben a mesében egy újabb történetet ismerhetsz meg a Niki és Jázmin sorozatból. Ez itt a második Jázmin mese.

A történet a csíkos kesztyűs süniröl szól. Reméljük annyi örömet leltek benne, mint mi a mese készítese során!

 

book_fenyo_HU.png


NIKI MESE: A KICSI FENYÖ

Ebben a könyvben egy újabb Niki és Jázmin történetet ismerhetsz meg. Ez a történet azonban különleges, mivel ezt a mesét Niki írta - Anya egy icurka-picurka segitségével. 

Ez a történet egy karácsonyi mese a kicsi fenyöröl, aki otthonra talált. Reméljük tetszik Niki elsö meséje.

Nézd meg a mesét

 

book_butterfly_HU.png


JÁZMIN MESE: A KICSI PILLANGÓ

Ebben a könyvben egy újabb Niki és Jázmin történetet ismerhetsz meg. Ez a történet azonban különleges, mivel ezt a mesét Jázmin írta - Anya egy icurka-picurka segitségével. 

Ez a történet a kicsi pillangó és a süni barátságáról szól. Reméljük tetszik Jázmin elsö meséje.

Nézd meg a mesét

 

book_at_the_lake_HU.png


A TÓPARTON

A tóparton - Niki és Jázmin egy vidám nyári délutánját meséli el, amit a közeli tóparton töltöttek. Ebből a történetből megtudhatod, hogyan épített a család egy homokvárat- de nem akármilyen homokvárat, hanem egy különlegeset, amelyet vár-árok vesz körül, hiszen a gonoszokat távol kell tartani a homokvárban lakó királylánytól. A fárasztó munka után természetesen a pancsi sem maradhatott el Apával és Anyával.

 

book_birthday_HU.png


SZÜLETÉSNAP

Niki és Jázmin már hosszú napok óta csak azt számolgatták, mennyit kell még aludni a születésnapjukig. Végre elérkezett a várva várt nap és egy decemberi napon Niki és Jázmin 3 éves lett…

Olvass bele a könyvbe.

 

book_carnival_HU.png


FARSANG

Niki és Jázmin már nagyon várták a farsangot. Nap mint nap újabb és újabb ötlettel álltak elő, hogy milyen jelmezt is szeretnének... balerina, bohóc, nyuszi, mosómedve, királylány, cica... de vajon a tucatnyi elkészített jelmez közül melyikben is mulatnak majd a jelmezbálon? Ha szeretnéd megismerni Niki és Jázmin újabb kalandjait, most meghallgathatod egyedül is.

Olvass bele a könyvbe.

 

book_xmas_HU.png


NIKI ÉS JÁZMIN KARÁCSONYA

Lassan itt a karácsony! Minden kisgyerek izgatottan várja már mit is talán majd a karácsonyfa alatt. De addig amíg eljön a karácsony este rengeteg izgalmas dolgot csinálhatunk együtt. Gyere és tarts Nikivel és Jázminnal, nézd meg hogyan töltik el az ádventi időszakot, hogyan készülnek ők a karácsonyra és vajon mit találnak majd a karácsonyfa alatt.

Várjuk együtt a karácsonyt Nikivel és Jázminnal!

Olvass bele a könyvbe.

Nézd meg a mesét

 

book_toyswing_HU.png


A JÁTÉKHINTA

A játékhintából Niki és Jázmin újabb két történetét ismerheted meg.

Az első történet címe: A könyvtárban. Ebből a meséből megismerheted, mi történik a könyvtárban, hogyan illik ott viselkedni, hogy történik a könyvek kikölcsönzése és megtudhatod mennyire szereti Niki és Jázmin a könyveket.

A második történet a játékhintá-ról szól, amely egy aranyos történet két testvérről - Nikiről és Jázminról - akik nagyon szeretnek hintázni. Hintázás közben szeretnék maguknál tartani kedvenc játékaikat, hogy azok is hintázhassanak, de sajnos ez nem is annyira egyszerű, mint azt hinnénk! Természetes Anya segít megoldani ezt a hatalmas problémát. Együtt játékhintát készítenek Niki és Jázmin kedvenc játékai számára, ami azért nem megy zökkenőmentesen.

Olvass bele a könyvbe.

 

a kis beteg_HU.png


A KIS BETEG

Niki és Jázmin A kis beteg címü könyve 2 új történtet tartalmaz.

Az első történet címe A kis rózsaszín kád. Ebben a történetben arról olvashatsz miként fürödtek a lányok esténként, mígnem egy őszi estén Niki változtatott a bevett esti szokásokon és alaposan megnevettette a családot.

A második történet - A kis beteg - Jázmin fülgyulladásáról szól. Megtudhatod mi történt Jázminnal a doktornéninél, mi történt a gyógyszertárban és láthatod Niki mennyire aggódott Jázmin miatt. De a végén minden jóra fordul és Niki és Jázmin hamarosan ismét együtt kergetőznek a lakásban. Ez a történtet segíthet a gyerekeknek abban, hogy megismerjék mi történik a doktornéninél ha megbetegszenek és láthatják, hogy nincs mitől félni.

Olvass bele a könyvbe.

 

book_lili_HU.png


LILI

Ez a könyv újabb 2 történetet tartalmaz Nikiröl és Jázminról. 

Az elsö történet: A játszótéren - egy kellemes öszi napról szól amelyet a család együtt töltött a közeli játszótéren.

A második történet: Lili - egy nyári nap emlékét idézi, amelyet Niki és Jázmin Lilivel töltött. Mónika Anya egyik gyerekkori barátja, akivel sajnos csak nyaranta talákoznak, de a ritka találkozások ellenére tartják a kapcsolatot. Mónika kislánya, Lili egykorú Nikivel és Jázminnal és mindig nagy az öröm ha a lányok együtt játszhatnak. Ez a történet arról a csodálatos nyári napról szólt amikor a lányok és az anyukák újra személyesen is találkoztak.

Ezt a könyvet Lilinek és Mónikának készítettem sok-sok szeretettel!

Olvass bele a könyvbe.

 

book_sweet_dreams_HU.png


SZÉP ÁLMOKAT!

Niki és Jázmin legújabb könyve két új történetet tartalmaz. 

Az első történet címe: Havas kaland. Ebben a mesében megismerheted Niki és Jázmin egy kellemes téli napját, megtudhatod hogyan viccelték meg Apát, hogyan szánkózott együtt a család, hogyan mászta meg Niki és Jázmin a meredek nagy dombot és még sok más érdekességet.

A második történet címe: Jó éjt gyerekek! Ebből a történetből megismerheted Niki és Jázmin esti szokásait, hogyan készülődnek lefekvéshez. Vajon mennyi jó éjt puszi és hány ölelés után hajtják végre álomra a fejüket? "Anya, még egy puszi … még egy ölelés … kérlek, takarj be újra … Anya szomjas vagyok … nem találom Tehénkét … eltűnt Kicsi Zsiráf … jaj, most meg pisi lesz … Anya, ugye betakarsz?" - ugye másnak is ismerős?

Olvass bele a könyvbe.