Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

book_banner .jpg

Kirjat

 
 
 
a kis beteg_FIN.pngPIKKU POTILAS

Tässä kirjassa on kaksi uutta tarinaa Nikiltä ja Jazminilta.

Ensimmäinen tarina on Pikkuinen Vaaleanpunainen Amme. Tämä Nikin ja Jazminin varhaiseen lapsuuteen sijoittuva tarina kertoo siitä Niki sai koko perheen nauramaan tehtyään jotain erikoista tavanomaisen iltakylpynsä yhteydessä. 

Toinen tarina - Pikku Potilas - kertoo Jazminin korvatulehduksesta. Pääsemme käymään Jazminin ja Äidin kanssa lääkärissä ja apteekissa. Näemme myös kuinka huolissaan Niki on Jazminin sairastelusta. Lopulta kaikki kääntyy kuitenkin parhaimmin päin ja tytöt pääsevät jälleen leikkimään iloisesti yhdessä.

Katso esikatselu kirjasta.

 

 
book_toyswing_FIN.png


LELUKEINU

Nikin ja Jazminin kirjassa 'Lelukeinu' on kaksi tarinaa. 

Ensimmäinen tarina on nimeltään Kirjastossa. Tässä tarinassa opit toimimaan kirjastossa, lainaamaan kirjoja ja tietenkin pitämään hauskaa. Pääset myös näkemään kuinka kovasti Niki ja Jazmin rakastavat kirjoja. 

Toinen tarina kertoo lelukeinusta. Lelukeinu on söpö tarina kahdesta siskoksesta, Niki ja Jazmin, jotka rakastavat keinumista suosikkilelujensa kanssa. Heillä on kuitenkin iso ongelma! Leluista kiinnipitäminen keinuessa on kovin vaikeaa, joten lelut putoilevat vähän väliä! Äiti auttaa heitä ratkaisemaan tämän hankalan ongelman. Sisaruksilla on tuttuun tapaan hieman vaikeuksia sopia asioista keskenään, mutta lopulta he pääsevät yhteisymmärrykseen ja pitävät hauskaa!

Katso esikatselu kirjasta.

 

 
book_lili_ENG.pngLILI

Tässä kirjassa on jälleen kaksi tarinaa Nikiltä ja Jazminilta. 

Ensimmäinen tarina Leikkipuistossa kertoo perheen yhdessä viettämästä hauskasta syyspäivästä läheisessä leikkipuistossa. 

Toinen tarina on nimeltään Lili. Tämä tarina kertoo kauniista kesäpäivästä, jonka Niki ja Jazmin viettivät Lilin kanssa. Monika on eräs äidin vanhoista lapsuudenystävistä, jota hän pääsee tapaamaan valitettavasti vain kesäisin. Tästä huolimatta he ovat pitäneet yhteyttä säännöllisesti. Monikan tytär Lili on samanikäinen kuin Niki ja Jazmin, ja tytöt ovat aina nauttineet yhdessä leikkimisestä. Tämä tarina kertoo kauniista kesäpäivästä jolloin tytöt ja äidit vihdoin viettivät jälleen aikaansa yhdessä.

Katso esikatselu kirjasta.


 
book_xmas_FIN.png


NIKIN JA JAZMININ JOULU

Joulu on jo ovella!

Jokainen lapsi odottaa innoissaan sitä, mitä lahjoja löytää jouluaattona joulukuusen alta. Mutta jo aattoiltaa odotellessamme voimme tehdä monia jännittäviä asioita yhdessä. Tule viettämään adventtiaikaa Nikin ja Jazminin kanssa; katso kuinka he valmistautuvat jouluun ja mitä heidän joulukuusensa alle ilmestyy.

Odotetaan joulua yhdessä Nikin ja Jazmin kanssa!

Katso esikatselu kirjasta.

 

 
book_sweet_dreams_FIN.pngKAUNIITA UNIA!

Nikin ja Jazmin uudessa kirjassa on kaksi tarinaa.

Ensimmäinen tarina on nimeltään Lumiset seikkailut. Se kertoo hauskasta talvipäivästä ja koko perheen kelkkailuretkestä. Kuulet myös miten Niki ja Jazmin huijasivat Isiä, kuinka he kiipesivät jyrkkää mäkeä ja monesta muusta jännittävästä tapahtumasta!

Toisen tarinan nimi on Hyvää yötä! Pääset seuraamaan miten Niki ja Jazmin valmistautuvat nukkumaanmenoon. Kuinka monta hyvän yön suukkoa ja halausta vaaditaankaan että tytöt nukahtavat? ”Äiti, saisinko vielä yhden suukon, …halaa minua vielä kerran … Äiti, minulla on jano … Äiti, Pikku Lehmä on hukassa … Äiti, en löydä Pientä Kirahvia mistään! … Äiti, minulla on pissahätä … peittele minut vielä kerran…” Nämä ovat varmasti tuttuja tilanteita teillekin!

Katso esikatselu kirjasta.